keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Agia, talkoita ja näyttelyä

Enni se on nyt viettänyt hiljaiseloa, mutta onneks mä oon saanut Annulta Foxin tauon ajaksi agiin. Eilen kävästiinkin kisoissa hakemassa pari hyllyä, mutta kivaa meillä kuiteskin oli tuloksista huolimatta.
Viikonloppuna tulikin talkoiltua näyttelyssä lauanaina ja sunnuntaina. Sunnuntaina pyörähdettiin Lilon kanssa myös kehässä. Tuloksena tällä kertaa erinomainen, mutta SA:ta ei sit Lilo saanut. Pääsin kuiteskin isoon kehään kun Suvin molemmat Griffonit oli ollut ROP:ja. No, reenasin Onnin kanssa kymmenisen minuuttia ja sit kehiin. Herra kyl esiinty niin upeesti (liekö vaikutus sillä, että Suvi meni Harryn kanssa edellä :-o ). Naureskelin ennen kehää Suville, et mitäs sit jos me päästään Onnin kanssa jatkoon, nin vaihdetaanko handleria? Suvi siihen, että ei tietystikkään, et mä vien Onnin loppuun asti. No, kyl oltiin ihmeissämme Suvin kanssa kun tuomari vinkkas Onnin kahdeksan sakkiin...WAU!! No, sitä pidemmälle ei sit sijoituttu, mut oli se vaan magee tunne ettei heti lentänyt kehästä koiran kanssa.

Enni tuntuis kyl olevan kantava, mutta halusin kuitenkin varmistuksen asialle ja tilasin ens viikolle ultran. Nyt sit jännitetään, että tuleeko sieltä pikku-Ländereitä ja kuinka monta...

Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti