tiistai 21. tammikuuta 2014

Nyt hävettää...

Siis syntisen kauan mennyt viime päivityksistä. Mutta tässä jotain kuulumisia mitä muistan viime syksyn varrelta.
Ennin ja Foxin kanssa edustettiin LeVeK:iä piirinmestaruuskilpailuissa just samaan aikaan kun oli päänäyttely. Foxin kanssa saatiin joukkueradalla 5 ja Ennin kanssa 0. Ennin joukkue sai piirinmestaruus hopeeta!! Yksilöradat menikin sit ihan penkin alle :-0

Lokakuussa oltiin Ruskan kanssa Seinäjoella näyttelyssä, missä tulos oli ERI JUK1. Päästiin myös kasvattaja-luokkaan Piipon, Vilkun ja Mossen kanssa. Tuomari tykkäs ja antoi KP:n ja ROP-kasvattaja!

Marraskuun alussa kävästiin Riikassa Baltian Voittaja-näyttelyssä ja Ruska siellä hienosti PN-4, jun-sert, Baltian junnuvoittaja ja Latvian Junnuvalio.

Tais olla marraskuuta, kun osallistuttiin Ennin kanss Rally-toko kurssille. Vitsi, sehän olikin mukavaa, Tätä tarvii joskus ruveta oikeen "reenaan"

Ennin kanssa ei hirveesti olla kisailtu. No, joskos helmikuussa sitten. Meillä on ollu "pieni" kontaktiongelma ja sen takia ollaan jätetty kisat muille :-)

Ruskan kanssa oltiin Joulukuussa Messarissa. Se kyl on sellainen paikka mikä pitää päästä kyl joka vuosi kokemaan...Puitteet on mitä parhaimmat ja se tunnelma on jotenkin juhlan tuntua! Ruska sai Junnu Voittaja tittelin perjantaina ja lauantaina. Sunnuntaina sit tuomari tykkäs Ruskasta EH:n verran :-)

Joulu vietettiin ihan kotona ja kuun lopussa meidän perhe suunnisti Thaimaaseen ja mun vanhemmat oli meillä koiran vahteina...kaikki oli sujunut hyvin, vaikkakin aikas kylmähän täällä sit oli tammikuun puolessa välissä kun kotiin palattiiin...Nyt aloitetaan taas aksa-reenaaminen kuukauden tauon jälkeen...

Ja tietty tämän vuoden ihan paras uutinen oli, että saimme roturisteytysluvan Parsonin kanssa!!! Ennin sisko Roppa (Jazzmo Funk) astutetaan aivan ihanalla Klenillä (Jackville Glenny). Juoksuja odotellaan alkvaksi ihan parin viikon sisään...jännää aikaa siis odotettavissa, että mitä sieltä oikeen meille tuleekaan :-) Tsempitykset Ernalle astutuksiin!!

Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti