maanantai 8. lokakuuta 2012

Melkos terve tyttö

Ennin ja Vilperin kanssa kävästiin perjantaina jälkitarkissa. Vilperilta otettiin tikit pois ja Enni ultrattiin. Ennin munuaiset ja virtsarakko näyttivät oikeen hyviltä. Saatiin lupa aloittaa kunnon lenkit, mutta metsälenkeille ei vielä uskalla lähtee ennenkuin haava on kokonaan parantunut.
Agilitykin saadaan aloittaa ens viikon jälkeen hissun kissun.

Lauantaina oltiinkin sit Laikan, Balleriinan ja Foxin kanssa epiksissä. Laikka ei oo reeneissä montaa estettä kerrallaan menny Annun kanssa. Nyt sit osallistuttiin hyppy/ putkikisaan. Hypyt oli vain 25 cm korkuisia. Lujaa Laikka vetikin etten perässä pysynyt...koko n.12 esteen rataa.

Balleriinan ja Foxin kanssa mentiinkin sit möllirata ja kisaavien rata. Foxin kanssa keinu onnistu kerrankin näin kisatilanteessa, Jee!
Ballen kanssa vähän haetaankin yhteistä säveltä, mutta mukavaa senkin kanssa on mennä. Mäkin ihme kyllä jaksoin mennä 5 rataa koirien kanssa.

Sunnuntaina vietettiinkin päivä Purimnalla Helsingissä yhdistyksen järjestämissä kisoissa. Foxin kanssa juostiin 2 rataa. Eka radalta tuli 0, mutta hieman yliaikaa kun tuo keinu on hieman hidas vielä. Toka radalta otettiinkin sit hylly. Mutta radalla oli keinu kahteen kertaan ja se onnistu molemmilla kerroilla. Jee!
Oli taas mukava päivä talkoilla kun tää meitin rotuporukka on niin upee! Kiitokset vielä tätäkin kautta kaikille mukavasta päivästä!!!
Eilen sainkin mukavan puhelun Nousiaisista: Meille tulee ihana pikkuinen tyttö. Huomenna päästään pentuja katselemaan ja nuuskuttelemaan. Joskos saisin muutaman kuvankin otettua...


Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti