perjantai 7. joulukuuta 2012

Kylläpäs aikaa kuluu nopsaan

Ennin kanssa tuli käytyä Janakkalassa kisoissa, Ruska tietty pääsi mukaan. Oli kyl niin upee päästä Ennin kanssa radalle muutaman kuukauden tauon jälkeen :-)
Enni siis teki hienoo rataa, mutta itse kyl taas kerran töpselöin. Eli tuliaisin oli pari hyllyä ja yks 5. Ruska se mennä jolkotteli hallissa kun vanha tekijä, ei ihme kyllä ollut koirista niin kiinnostunut kun ihmisistä. No, ehkä hyvä niin.
Ekoilla rokotuksillakin käytiin Ruskan kanssa jo, sillä ollaan Kaisan, Kallen ja Ossin kanssa lähdössä Ahvenanmaalle tammikuussa kisaan, on sit ainakain rokotukset kunnossa. Kisamatkalle lähtee tietty Enni ja seuraneidiksi Ruska.

Huomenna suunnataankin sitten Helsinkiin Voittaja-näyttelyihin!! Ai, että mä odotan jo sinne pääsyä, puitteet on mitä upeimmat ja mä pääsen fiilisteleen kehään Ruuti-mummun kanssa. Kyl vaan tuo Messari on se vuoden kohokohta näyttelyiden parissa. Joskos sit ens vuonna Ruskakin pääsee mukaan kokemaan tuon hienon tunnelman siellä.

Ruskan kanssa pitäisi aloittaa pentukurssikin tammikuussa, katsotaan mitä tuleman pitää. Kotona ollaankin jo otettu laatikon avulla kontaktien alastuloa :-) myös istuminen ja osottaminen kuuluu kotiharjoitteluun...


Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti