maanantai 4. helmikuuta 2013

Kisoja...

Reilu viikko sitten kävästiin Ruskan, Foxin ja Annun kanssa Liedossa. Foxin kanssa kisattiin kolme rataa. Kotiinviemisinä saatiin 3 nollaa sijoilla 1,1 ja 3. Pari LUVA-nollaa takataskussa.
Kisoissa nähtiin samalla Ruskan sisko Vilkku ja veli Charlie. Kakaroilla tais olla mukavaa nähdä toisensa. Viestittelin siinä Åsallekin, että tulee meidän Ruskaa tapaan. Oli hauska nähdä Helena ja Åsa.

Eilen sitten kisattiinkin täällä Lempäälässä. Aamulla lähdettiin hallille ennen yhdeksää. Foxilla oli rataantutustuminen kymmeneltä. No, ei sit juostu kun tuo rata enää kakkosissa kun tuli se viimeinen 0 sijalla 2 ja SERT. No, sit alkoi odottelu...Ennin ekan radan rataantutustuminen oli klo 14.30. Kerrankin sain pidettyä oman pääkoppani rauhallisena ja saatiin puhdas rata sijalla 7!! Toisen radan rataantutustuminen olikin sit 17.15. Sinne sit kahden koiran kanssa KÄÄK! Ei kyl ollut mikään kiva rata...kolme täysmittaista putkea peräkkäin. Siinä sai laittaa töppöstä toisen eteen...no, kyllä mulla kunto pettikin Foxin hyllytin väärään putken päähän ja Ennille saatiin tulos 5. Pää oli kyl ihan tyhjä noiden ratojen jälkeen.
Tänään aamulla kun heräsin, huomasin, että taitaa flunssa iskee päälle, pää ja kurkku kipee. Eli siis voin vetää flunssan piikkiin noi eiliset iltapäivän radat ;-)


Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti