tiistai 31. heinäkuuta 2012

Juoksut ja kisat...

No, Enni se sit aloitti juoksunsa perjantaina...toivotaan, että nämä nyt olisivat kunnon juoksut, että keinosiemennys onnistuisi. Huomenna mennään progetesteihin ja sitten ollaan toivottavasti vähän viisaampia. Jos kaikki menee hyvin niin pentuja olisi tuloillaan lokakuun alussa :-)

No, kisoissa sit "käytiin" lauantaina. Aikataulut hieman meni mönkään. Meidän joukkueradan piti olla kuuden jälkeen, mutta päästiin starttaan varmaan kaheksan aikaan. Kotiin päästiin lähteen vasta puol kymmenen. Mutta ne radat...
Ei sit kulkenu mihinkään, liekö tuo Ennin juoksu vaikuttanut asiaan, sillä se meni kyl pelkäks sähläämiseks. Mä hosuin ja koira räkytti, ei hakenut esteitä jne.
No, kai se oli pääasia että osallistuttiin. Ja onneks joukkuekisassa muutkaan meitin joukkueessa ei nollia saanut...eipä tullut kellekkään paha mieli meidän mokista. Vaikka tuloksilla ei kisoissa juhlittukkaan, niin mulla ainakin oli tosi kiva päivä samanhenkisten ihmisten kanssa. Sitä olisi voinut vaikka vaan kattella muiden ratoja ja nauttia ihmisten kanssa juttelusta.

Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti