maanantai 13. elokuuta 2012

Piiitkät juoksut...

Enni se sit päätti pitää oikeen pitkät juoksut. Liekö tuolla kevään tynkäjuoksulla vaikutusta , mene ja tiedä.
Eilen käytiin viimeks progeilla ja hitaasti tää kyl etenee, arvo oli 0,7, eli ei ole vielä aika keinosiemennykselle. Päiviä kuitenkin kasassa jo 18. Sunnuntaina kävi onneks vanha pappa Dante Enniä kosimassa ja eilen nähtiin sheltti Kalle, joka on kanssa kokenut uros. Kalle oli kans sitä mieltä, että rupeis oleen oikee aika astumiseen. Huomenna taas proge-testeille ja toivon todellakin, et nyt olis arvot noussut jo kunnolla...Alkaa tuo rahapussikin oleen aikas kovilla jo tässä vaiheessa. Progetesteihin on mennyt jo n. 500 € ja tämähän on alkusoittoa pennutuksen kuluissa.
Tässä sitä on tullut ajateltua nyt sitä miks koiranpennut maksaa...ei taida kaikki ihmiset tietää mitkä kulut ja riskit kasvattajalla on. Mutta itsehän tähän veneeseen olen lähtenyt niin katsotaan venematka loppuun :-)
Onneksi tosiaan "saatiin" Jarin (Harry Bo Vom Tuskendoor) siemenet tänne Veteriin pakkaseen, muutenhan tässä olis varmaan tullut käytyä jo pari kertaa turhaan Tanskassa. En meinaan olis ihan heti arvannut Ennin tärppipäivien menevän näin pitkälle.
Mutta nyt onneks Ennin juoksu on todellakin päällä ja toivottavasti siemennys onnistuu ja saadaan loppusyksystä uusia Länderin-alkuja.

Lauantaina pitäis mun lähtee Lilon kanssa enisin Minnalle yökylään ja sunnuntai-aamuna oltais menossa Heinolaan näyttelyyn. Sieltä sitä vimosta Sertiä yritetään taas saada. Toivottavasti tuo siemennys sit ei osu viikonlopulle, mut luulisin kyl , et se ajoittu vasta ens viikolle...


Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti