lauantai 3. marraskuuta 2012

Näytelmiä ja Ruska tuli kotiin

Viime sunnuntaina matkustimme Lilon kanssa Seinäjoen näyttelyyn. Tuomarina oli Juha Putkonen, jonka arvostelun Lilolle halusin. Avo-luokan nartuja oli "vaatimattomat" 12. Lilo esiintyi taas jälleen kerran hienosti. Sijoittui luokassa kakkoseks saaden erin ja SA:n. PN-lisassa Lilo pääsi kakkostilalle, saaden vara-sertin ja vara-cacibin. Siis kyl oli hieno päivä taas kerran. Vielä se viimeinen Serti antaa odottaa :-) Mutta, liekö Lilo päättänyt ettei sen kanssa kiire ole, kun näyttää tulla näyttelyissä niin viihtyvän...Nyt vaan laitetaan lisää ilmoja seuraaviin koitoksiin.

Torstaina vihdosta viimein koitti päivä, kun lähdettiin hakemaan Ruska kotiin. Samalla reissulla haettiin uutta kastelumattoa kasvihuoneelle. Kyllä Ruska on reipas pentu, muutaman minuutin itki häkissään kun kotimatkalle lähdettiin. Sen jälken neiti nukkui kiltisti koko kotimatkan.
Ensimmäinen yö meni hieman itkien sisarusten perään. Itse kyllä totesinkin, että ei musta olis enää pienten lasten äidiksi. Niin paljon kyllä aamulla väsytti pienten yövalvomisten jälkeen.

Perjantaina kävästiinkin jo aksahallilla Ruskan ja Ennin kanssa. Ensin vein Ruskan tutustumaan halliin ihan yksin ja jätin Ennin autoon. Hieman neiti jännitti, mutta mielestäni kyl on niin rohkea ikäisekseen tässä isossa maailmassa. Ennin kanssa otettiin yks radan pätkä ja sen aikaa Ruska oli Jannan hoidossa. Hetken päästä se nukkuikin omassa boxissaan tyytyväisenä :-)

Kiitos Jussi ja Helena tästä ihanasta pennusta!!


Petra

5 kommenttia:

 1. Moikka! Missä hallilla ootte käynyt koirien kanssa? Palpan kanssa ollaan best-in areenalla aksailtu ja mietin, et jos joskus satuttais samaan aikaan ja samaan paikkaan, niin ois aaivan ihana nähdä pikku Ruska! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellähän mekin käydään. Koskas siellä reenailette? Meillä on perjantaisin reenit, mutta voisin tulla Ruskan kanssa vaikka katsoon teidän reenejä :-)

   Poista
  2. Meillä on sunnuntaisin reenit klo 14 alkaen, tosin ens sunnuntaina on koko halli varattuna. Joo tulkaa ihmeessä ja ota Ennikin mukaan, jos haluat niin voitte tulla kans jotain rataa meneen :) Me kun käydään ihan itsenäisesti reenailemassa, Palpa ja pari isompaa kaveria :)

   Poista
 2. No mä voisin yrittää tulla poikkeen 18. päivä sunnuntaina jos vaan ehdin Jannan turnauksesta :-)

  VastaaPoista