perjantai 9. marraskuuta 2012

Reipas pentu!

Kyllä on otsikon mukainen tyttö. Uusi lenkkimaastokaan ei Ruskaa pelottanut. Hieman matkan varrella neiti väsähti ja välillä kannoin Ruskaa sylissä. Vastaan tulikin paluumatkalla naapurin Kaukaasian paimenkoira, silloin kyllä itse meni hieman paniikkiin, kun oli pentu sylissä ja Enni hihnassa. Naapurin koira oli irti, mutta onneks se ei oo rotumääritelmän mukainen...kiinnostunut olis Ennistä, mutta Ennihän meni ihan paniikkiin ja kiljui kun syötävä. Tätä panikointia tietysti edesauttoi oma pelkoni tuota rotua kohtaan. Tilanteesta selvittiin pelkällä säikähdyksellä ja tuntui ainakin siltä, että Ruska ei tajunnut koko jutusta mitään, onneksi!

Eilen oltiinkin taas hallilla ja Ruska nukkui melkein koko reenin ajan omassa boxissaan. Huomenna matkataankin Hyvinkäälle Foxin kanssa ja Ruska pääsee mukaan taas uuteen paikkaan...

Petra

20121103_144747.jpg

20121105_215303.jpg

1 kommentti:

  1. Meillä kans heti ekalla lenkillä juoksi irtokoira Naftan luo ja Mosse oli mun sylissä. Nafta rävähti irtokoiralle joka olikin sitten ihan ystävällinen. Luulen ettei Mossekaan tajunnut tilanteesta mitään :)

    VastaaPoista