keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Näytelmiä ulkomailla...

Elokuun puolessa välissä matkusteltiin Annun, Petrin ja Juhan kanssa Tallinnaan kolmeen koiranäyttelyyn. Koirista mukan oli Laikka, Balle ja Ruska. Perjantaina kehässä pyörähti Ruska ja Balle. Ruska arasteli hieman tuomaria ja luultavammin sen takia sai sileen ERI.N, Balle esiintyi hienosti ollen ROP ja saaden Sertin ja sillä tuli sitten EEMVA-titteli. Onnee!!
Lauantaina Ruska olikin sitten oma itsensä ja Sai Jun-sertin, ollen ROP-juniori. Laikka oli ROP, saaden CACIB:n ja sillä tuli KV-valioksi. Balle oli VSP, sai CACIB:n ja tuli samalla kanssa KV-valioksi!!
Sunnuntaina Ruska sai Jun-Sertin oli taas Jun-rop. Balleriina oli ROP ja Laikka VSP!! Siis ei tosiaan huono reissu...

Reilu viikko sitten lähdinkin kyyditsemään Petriä, Annua ja koiria Helsinki-Vantaan lentokentälle. Sieltä lento oli Saksaan, jossa Ossi olikin Popen kanssa vastassa. Koirat oli ollut lennon jälkeen ihan ok. Ossi oli vuokrannut auton heille käyttöön millä he sitten ajelivatkin kohti Sveitsiä ja Euroopan Voittaja- näyttelyä. Torstaina oli ensin vuorossa normi KV-näyttely johon Minnakin ehti mukaan. Suomi-koirat ihastuttivat tuomaria. Joten Pope oli ROP, Foxi VSP, Ruska Jun-ROP. Kaikki sai Sertin, myös Balleriina. Tämä olikin yllätys, että oli luokkasertit jaossa.
Pari päivää porukka sai lomailla ja ihailla upeita maisemia!
Sunnuntaina sitten olikin itse Euroopan Voittaja-näyttely. Taas sai Suomi-koirat kehuja tuomarilta. Nyt olikin Foxin vuoro olla ROP ja Pope oli VSP. Ruska oli ROP-junnu. Myös Balle sai taas sertin.
Titteleitä tuli sitten kasapäin porukan mukan kotiin:
Popeda: Euroopan Voittaja, Sveitsin valio
Foxi: Euroopan Voittaja, Sveitsin valio
Balleriina: Sveitsin valio
Ruska: Euroopan Juniori-Voittaja, Sveitsin Juniori-valio

Ja jos oikeen ymmärsin Viron valiosääntöjä, niin samalla Ruskasta tuli Viron Juniori-valio!!

Vielä iso KIITOS!! Annulle ja kumppaneille, että tuon meidän nuoren neidin mukaan otitte!!!


Tässä tytöt reissussa
Kuva: Minna Hanski

Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti