perjantai 27. huhtikuuta 2012

Kevätpäivät ja Kankaanpään näyttely

Viime lauantaina 21.4 köröteltiin Ennin kanssa Järvenpään hiihtomajalle Kevätpäiville. Ohjelmassa oli lenkki, yhdessäoloa, ruokailu ja kokous. Kokouksessa Enni pokkas Vuoden Kromfohrkänder- palkinnon ja Jytä (Jettildan Basso) Stelvio oli VSP.
Päivä oli kyl mukava, kun taas pääsi näkemään useammankin Länderin ja niiden omistajat.

Sunnuntaina olikin sit aamusta lähtö Kankaanpään näyttelyyn Lilon (Korobochka) kanssa. Rankanbuldoggeja oli ilmoitettu 16, mutta pari koiraa olikin pois. Tuomarilla tuntui olevan tiukka linja kun uroksissa annettiin vain 2 ERI:ä ja 1 SA.
Nartuissa junnuluokassa annettiin 2 ERI.ä ja 1 SA. Avoimessa luokassa, missä Lilokin oli annettiin 2 ERI:ä ja 2 SA:ta. Lilo oli näistä toinen ja Lilo voitti luokkansa. PN-kehässä meitähän ei sit ollut kuin 3 ja tuomari laittoi Lilon ykköseks JES! Lilo sai siis SERT:in. ROP- kehässä Lilo jatkoi taas upeaa esiintymistään ja tuomari ojensi mulle ROP-ruusukkeen. Sen jälkeen tuomari tuli vielä juttelemaan ja sanoi, että ei ole ikinä nähnyt näin upeaa Ranskanbuldoggia ja hänellä on niitä ollut itselläänkin. Arvostelussakin luki vielä lopussa, että tämän koiran voisin ostaa itselleni!

Laikka-poikakin (Cierimon Balalaikka) tuli juuri just silloin paikanpäälle kun Lilon kehä loppui. Istuttiin sitten kahviossa muutama tunti ja odotettiin Laikan kehää. Tuomarina Laikalla oli Markku Kipinä. No, Laikka ei sit halunnut esiintyä mun kanssa vaan heitti homman ihan lekkeriks. Yritin sitä seisottaa, niin se matoili mun syliin...täten tuomari antoi nuorelle miehelle EH:n. Mutta Laikalla on onneks aikaa kun on niin nuori mies vielä.

Lilon kanssa pyörähdettiin vielä RYP-kehässä, mutta sieltä ei tällä kertaa menestystä tullut.

Tässä olis Vuoden Länderit! Enni ja Jytä                                               kuva: Janet Jauhiainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti