perjantai 6. huhtikuuta 2012

Viikonlopun kisat...

Viime viikonloppuna startattiin eka kerran kolmosissa. Itse olin aikas kovassa flunssassa ja se kyl näkyi radoilla.
Eka rata oli muuten ihan hyvä paitsi ahdistin Ennin niin keppien jälkeen, että se juoksi yhden hypyn yli. Muuten rata sujui mukavasti ja tuloksena oli 5.
Toinen rata olikin sit ihan kaaos: Enni räyskytti koko radan alun ajan (tais olla taas ne käskyt myöhässä). Korvat katos koiralta keinulle mennessä ja siitähän tuli lentokeinu, samalla päätin, et rata loppu siihen.
Kolmas rata olikin hyppäri ja tuntui, että Enni olikin ottanut opikseen edelliseltä radalta ja korvat toimi neitillä. Vauhtia löytyi ja meikäläinen ei oikeen kyl pysyny mukana. Itse ohjasin Ennin väärään putkeen ja siitä HYL. Jatkettiin silti rataa, kun koiralla oli kauhee into mennä. Lopussa oli muurin jälkeen pituus, putki ja pussi ja siitä loppupyöritys ja maaliin. Ainoo vaan, et ohjaaja jäi kuin tossu paskaan kun sain Ennin irtoon muurin jälkeen, Enni oli jo kovaa vautia putkessa, kun meikä oli vasta pituudella. Mutta jotekin siitä sähläsin koiran oikeille esteille. Mutta tähän rataan oon tosi tyytyväinen! Enni kesti radan puolivälissä selän taakse jättämisen ja siis IRTOS lopussa.
Eli loppuviimein ihan hyvät ekat 3. luokan kisat.

Tänään olisikin ohjelmassa töitä, näyttelyreenejä ja pääsee ihastelemaan Ronjan pikkusia pentuja.
Huomenna oliskin sit Lappeenrannan näyttely Lilon ja Laikan kanssa.. mutta siitä sit lisää myöhemmin ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti