torstai 19. huhtikuuta 2012

Mihin kaikki aika katoaa...

Eipäs oo tullut hetkeen kirjuuteltua tännekkään. No, tällä hetkellä rupee nuo työt painaan päälle ja tahti vaan kiristyy kesää kohden.
Lilon ja Laikan kanssa kävästiin Lappeenrannassa kera Minnan ja Annun.
Molemmat koiruudet esiinty niin upeesti, että sai kyl olla ylpeitä niistä. Lilohan (Ranskis) on ihan luonnonlahjakkuus kehissä ja Laikka-poika on aina valmis touhuaan yhdessä.
Laikka oli eka kehässä ja tuomari (Soile Bister) antoi Laikalle EH:n kera hyvän arvostelun. Lilo saikin sit ERI:n ja luokkavoiton, SA:ta ei tällä kertaa saatu, mutta ei kyl saanu muutkaan nartut, uroksissakaan ei annettu kuin yksi SA. Eli saa olla tosi tyytyväinen tuohon ERI:in.

Ennin kanssa ollaan reenattu aksaa vaihtelevin tuloksin. Tuntuu, että itse ei oo oikeen jaksanu keskittyä tekemiseen. Tänään sit kävästiinkin omatoimireeneissä ja nyt tuntu, että meillä oli Ennin kanssa tosi kivaa ja saatiin muutamia juttuja onnistuun (tai siis mä osasin ohjata oikein...)

Kisoihin koitetaan päästä viikon päästä ja sit alkaakin kisa- ja reenitauko. Josko sitä sit seuraavan kerran kisattais Kokkolassa heinäkuussa ellei juoksut ei oo alkanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti